''Voor je passies gaan, dat vind ik erg belangrijk''


WIe ben ik?

Mijn naam is Sylvána Kranendonk - van der Pluijm, 32 jaar oud en wonende te Sint Philipsland (Zeeland). Ik ben de trotse eigenaresse van eigen paarden Shifra (25 jaar) en Elyssia (10 jaar). Vanaf een leeftijd van 6 jaar oud was ik al veel te vinden op verschillende maneges. Mijn grote liefde voor paarden heb ik gelukkig al mogen ontdekken op een jonge leeftijd en deze liefde is niet meer weggegaan. In de jaren daarna heeft mijn interesse voor paarden zich alleen maar positief verder ontwikkeld. Vanuit een grote passie voor het trainen- en begeleiden van paard en mens is dan ook Eenpaardig ontstaan. 

Gevolgde paardenopleidingen:

Niet alleen het mentale aspect in de omgang en training met paarden vind ik erg belangrijk, ook moet er goed naar het fysieke aspect gekeken worden. Dankzij het volgen en afronden van de onderstaande opleidingen en cursussen, heb ik mezelf steeds meer weten te specialiseren en kan ik een training op maat bieden aan jou en je paard, zowel op mentaal als op fysiek niveau. 

 

Succesvol afgerond:

- 3,5 jarige ORUN opleiding Paard en Gedrag bij E-quine.com (van Annemarie Silvius - van der Toorn)

- 2 jarige ORUN opleiding Instructeur Paardenbasis zone 1 (van Marion van de Klundert)

- 2 jarige ORUN opleiding Instructeur in de Klassieke Rijkunst bij de LAKB (van Lisanne Thomas)

- Opleiding paardensportmassage licentie 1 bij Massage Hippique

- Opleiding Guasha Therapeut voor paarden bij Massage Hippique

  

Andere gevolgde lessen en cursussen:

- Cursus Contact & Connection bij Thomas Ritter (Klassieke Rijkunst)

- Cursus TRT bij Tristan Tucker

- Losse cursussen paardenmassage, paardencommunicatie en schriktraining bij E-quine.com

- Cursus paardenvoeding bij de Blauwe Hengst

 

Waar komt de naam eenpaardig vandaan?
Eenpaardig bestaat uit een combinatie van de woorden eenparig en paard. Eenparig betekent: ''uniform, eensgezind, als je het met elkaar eens bent.'' Het is voor mij belangrijk om een samenwerking aan te gaan met het paard. Wil je jouw paard optimaal leren begrijpen en samen werken aan een goede onderlinge communicatie? En wil je op een paardvriendelijke manier de samenwerking aangaan? Dan begeleid ik jullie graag in dit proces!