''Voor je passies gaan, dat vind ik erg belangrijk''


Hoi! Ik zal mezelf even voorstellen

Mijn naam is Sylvána Kranendonk - van der Pluijm, 30 jaar oud en wonende te Sint Philipsland (Zeeland). Ik ben de trotse eigenaresse van eigen paarden Shifra (23 jaar) en Elyssia (7 jaar). Vanaf een leeftijd van 6,5 jaar oud was ik al veelal te vinden op verschillende maneges. Mijn grote liefde voor paarden heb ik gelukkig al mogen ontdekken op een jonge leeftijd en deze liefde is niet meer weggegaan. In de jaren daarna heeft mijn interesse voor paarden zich alleen maar positief verder ontwikkeld. Vanuit een grote passie voor het trainen- en begeleiden van paard en mens is dan ook Eenpaardig ontstaan. 

 

Waar komt de naam eenpaardig vandaan?
Eenpaardig bestaat uit een combinatie van de woorden eenparig en paard. Eenparig betekent: ''uniform, eensgezind, als je het met elkaar eens bent.'' Het is voor mij belangrijk om een partnerschap aan te gaan met het paard. Wil je jouw paard optimaal leren begrijpen en samen werken aan een goede onderlinge communicatie? En wil je op een paardvriendelijke manier de samenwerking aangaan? Dan begeleid ik jullie graag in dit proces!
Niet alleen het mentale aspect in de omgang en training met paarden vind ik erg belangrijk, ook moet er goed naar het fysieke aspect gekeken worden. Om deze reden ben ik de 3,5 jarige ORUN opleiding tot instructeur Paard en Gedrag gaan volgen bij E-quine.com (van Annemarie Silvius-van der Toorn), de ORUN opleiding tot instructeur Paardenbasis zone 1 (trainingen op basis van de Academische Rijkunst in combinatie met Freestyle) en de ORUN opleiding Basis instructeur in de Klassieke Rijkunst bij de LAKB (Klassieke rijkunst zowel vanaf de grond, als rijden). Dankzij het positief afronden van alledrie de opleidingen en dankzij de opgedane ervaringen tijdens- en ook naast deze opleidingen, plus de extra cursussen welke ik hiernaast gevolgd heb, heb ik mezelf steeds meer weten te specialiseren en kan ik een training op maat bieden aan jou en je paard, zowel op mentaal als op fysiek niveau. 

Opleidingen & Cursussen

 

Succesvol afgeronde opleidingen:

- 3,5 jarige ORUN opleiding tot Instructeur Paard en Gedrag bij E-quine.com

- 2 jarige ORUN opleiding tot Basis instructeur Klassieke Rijkunst (zowel vanaf de grond als rijden) bij de LAKB

- 2 jarige ORUN opleiding tot Instructeur Paardenbasis zone 1 (trainingen op basis van de Academische Rijkunst en Freestyle)

 

Gevolgde cursussen:

 

- 2019  Cursus Contact & Connection bij Thomas Ritter (Klassieke Rijkunst)

- 2019 Cursus TRT (Tristan Tucker)

- Lessen, begeleiding en online coaching gevolgd bij diverse trainers/instructeurs

 

Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd, onder andere  over paardenvoeding,  paardenmassage, paardencommunicatie en schriktraining

Workshops

Workshop Paard - FM gegeven door Ron van der Pluijm en Sylvana Kranendonk-van der Pluijm

 

Workshop Duurzaam Ondernemen gegeven door Ron van der Pluijm en Sylvána Kranendonk-van der Pluijm

 

Een workshop op maat gemaakt, bijvoorbeeld enkel over paardentaal? Stuur een mailtje voor meer informatie!